translation missing: nl.cart.general.title

translation missing: nl.cart.general.close_cart

Over Nuncia

Over Nuncia

2016-2020

Nuncia is een damesboetiek dat in februari 2016 de deuren opende in Kasterlee. Eind maart is deze uitgebreid en verhuisd naar Turnhout. De zaak wordt gerund door Naomi Ceusters, die oorspronkelijk een leerkracht van opleiding is. Door haar ervaringen als dochter van een zelfstandige heeft ze de kneepjes van het vak geleerd.
Haar moeder heeft 17 jaar een schoenenwinkel gehad waarbij Naomi ook vaak hielp in de winkel. Mode is altijd al iets geweest waar ze zich in interesseerde, maar vermits ze anders geschoold is, heeft ze grote knopen moeten doorhakken.
Na veel denken heeft ze dan toch de stap durven zetten om haar droom waar te maken. Het concept van Nuncia is dat de klanten betaalbaar trendy fashion kunnen winkelen. Er is een ruim aanbod aan keuze van kledij waar elke stijl aanwezig is.
Het grootste doel van Nuncia is dat de klanten zich goed voelen in de kledij. Ze helpen je graag verder en geven graag advies waarbij het vrijblijvend is om iets aan te kopen.
Naomi zegt altijd: "Je moet niet verlegen zijn om eens binnen te springen."
- ‘Don’t be shy, come say hi’ is dan ook de quote waarvoor Nuncia staat.
November 2020
Vanaf nu is Nuncia een online fashionstore waar je betaalbare musthaves kunt vinden. Wij helpen je online ook graag verder met het geven van advies dus bij twijfel, stel gerust vragen! 

 

translation missing: nl.layout.homepage.mailing_list_join

translation missing: nl.layout.homepage.mailing_list_text